Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Cím

2481 Velence
Ország út 19.

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon

+36-22/472 - 270
(fax) +36-22/472 - 183

FENNTARTÓ
Földművelésügyi Minisztérium, OM: 030232

ITEGRITÁS TANÁCSADÓ

 

Törteliné Bányai Tímea
Tel.: 0620/3748324, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Megközelítés

AUTÓVAL

T M7 autópályán a 45. km. Velencei pihenőnél lévő kijárón Velence felé.
Nem autópályán Székesfehérvár felől a 7-es útról Pákozd felé kell letérni, majd Sukoró érintésével érkezünk Velencére. Budapest felől, Érd, Martonvásár és Baracska érintésével a 7-es utat a Kápolnásnyéki kihajtón hagyjuk el, majd a körforgalom 3. kijáróján Székesfehérvár felé fordulunk.

VONATTAL

A Budapest - Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatokról Velence megállóhelynél kell leszállni, majd gyalog a tó vonalát követve, vagy busszal lehet elérni intézményünket. A vonatok érkezéséről itt tájékozódhat.

BUSSZAL

Helyközi járatok indulnak Budapestről, Székesfehérvárról, Gárdony - Agárdról, Kápolnásnyékről, Pázmándról, Verebről, Nadapról, Sukoróról, Tordasról, Szabadbattyánról, Baracskáról. Velencén a Templom köz megállóhelynél kell leszállni, majd DK-nek indulva gyalog jutunk el az iskolához. A buszmenetrendekről itt tájékozódhat

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" (cookie) használunk weboldalunkon. Kérjük, engedélyezze ezek használatát, ellenkező esetben előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni.